Weburen/verlofregistratie

Weburen/verlofregistratie voor Multivers.


Vanaf heden is er een nieuw product ontwikkeld door Datatrieve, gericht op het invoeren van uren en verlofurenregistratie via het web.

Deze urenregistratie/verlofregistratie is een web-applictatie geschreven door Datatrieve Software uit Middelburg. Door deze opzet is het mogelijk om deze applicatie vanaf elke werkplek met een internet-verbinding te gebruiken.

Datatrieve Software heeft hiervoor een speciale webserver ontwikkeld. Deze webserver zorgt zowel voor de verbinding met Multivers als voor de verbinding naar het Internet. Doordat alle functionaliteit in deze webserver is ingebouwd, hoeft u slechts dit ene programma te installeren. Er zijn geen verdere tools nodig (b.v. IIS of Apache of ASP/PHP). Deze compacte server heeft zijn diensten al ruimschoots bewezen in andere toepassingen. U hoeft geen kennis te hebben van Html of speciale server-instellingen.

De weburen/verlof registratie van Datatrieve maakt het registeren van uren en verlofdagen wel heel eenvoudig en efficiënt.
Doordat uren worden gekoppeld aan projecten en relaties zijn deze overzichtelijk terug te vinden. Omdat deze urenregistratie is gekoppeld  met uw financiële pakket Multivers kunt u de geboekte uren rechtstreeks in de administratie verwerken!

Kijk voor verdere informatie op onze website:  Weburen/verlofregistratie voor Multivers

Posted in Nieuws and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.

 • TRANSLATE THIS PAGE

 • Web order applicatie voor Multivers

  Deze applicatie is ook geschikt als eenvoudige kassa/balie verkoop. Ook bruikbaar in vreemde talen. Dit biedt mogelijkheden voor administratie voeren in Nederland en kassaverkoop in het buitenland.
 • Contactgegevens

  Datatrieve Software B.V.,
  Howlin' Wolfstraat 26,
  4337 WP, Middelburg,
  Zeeland the Netherlands
  Telefoon 0118 436699
  Fax 0118 436699
  mail Info@Datatrieve.nl